Ana sayfa İletişim adresi Abonelik

Eskişehir’e Giderken Trende Sohbet

“Adobe Anadolu’da” etkinliği için İstanbul’dan Eskişehir’e trenle yolculuk yaparken boş durmayalım dedik. Barış Özcan, Halid Özgür ve benimle yemekli vagonda kısa bir söyleşi kaydetti. Kişisel geçmişlerden, Adobe ile ilgili faaliyetlerden, eğitimlerden ve unutulmayan anılardan söz ettik.

Etiketler: , ,

Benzer Yazılar

ertuğrul günay demiş,

16 Ocak 2010 @ 16:31

keyifli bir sohbet olmuş. hakan hocam son daki hikayen baya komikti :) istanbuldaki ilk seminerinizi dört gözle bekliyorum. ve açıkcası merak ediyorum yakınlarda var mı seminer diye teşşekürler.

rojhat baykal demiş,

17 Ocak 2010 @ 16:43

Keyifli bir sohbet olmuş. Elimden geldiğince seminerlerinizi sanal olarak izlemeye çalışıyorum. Çok yararlı ve anlaşılır bilgiler paylaşıyorsunuz. İnşallah bir gün reel olarak da seminerinize katılma imkanım olur.

Engin demiş,

18 Ocak 2010 @ 10:21

Hakan cım, Faruk’un kulaklarını çınlatmışsın :)

Murat Şahin demiş,

21 Ocak 2010 @ 13:56

Gercekden Güzel bir sohbet olmuş. Seminerlerinizi İnternetten Takip Ediyorum Ama Yakınlarda istanbulda bir Seminer Vericekmisiniz Mutlaka gelmek İstiyorum.

Bu yazıya yapılan yorumlar için RSS beslemesi · Geri İzleme URI

Yorum Yapın