Flash CS4 | Çizim Teknikleri – 2

 

Flash çizim mantığını iyice kavramak gelişmiş teknikleri öğrenmek için bu videoyu mutlaka izleyin! Gelişmiş şekil çizimleri, sembollerle çalışmak ve renk yönetimi gibi konuları bu video da bulabilirsiniz.

Bu video da yer alan konular…

– Şekillerle çalışmak
– Renkler ve degradelerle çalışmak
– Sembol kullanımı ve avantajları

“Flash CS4 | Çizim Teknikleri – 2” üzerine 6 yorum

  1. Yine harika bir egitim videosu..
    Yapim oncesi/sonrasindaki yapilan isin nedenini (arac-sembol- anahtar kullanimlari), mantigini ve ipuclarini paylasmaniz, bizler icin cok degerli bilgiler.
    Cok tesekkur ediyor, seriyi tamamlatyan butun videolarinizi bekliyoruz;
    Saygilar..

  2. abi bu izlediğim videolara karsılık ne soylesem az rastladıgım en kaliteli öğretici videolar bu sitede mukemmel bir anlatımın var herşeyi en ince detayına kadar anlatıyosun agzına yuregıne sağlık. Böyle Karsılık beklemeden emek harcamak caba sarft etmek alcak gonulluluk ıster cömertlık, karakter ister.Bu ozellıklerde olan cok az ınsan var sende onlardan birisin . az olan degerlıdır abi. Yürüdügün bu yolda elindeki kısıtlı ımkanlarla arkandan gelmeye calısan ınsanlara el uzattıgın için tesekur edıyorum abi.Emeklerının karsılıgını en iyi şekilde alman dılegıyle…..

  3. abi çok saol .çok net bir anlatımın var tekrar çok teşekkürler.

  4. abi rica etsem bide pinokyo çizme tekniğini gösterir misin ihtiyacım varda

  5. Benim için çok daha güzel.Ben Flash” a yeni giriş yapmış biri olarak çok memnun kaldım.Çok açıklayıcı bilgiler ve kısıtlı imkanlarımla bu videolardan öğrencilere faydalı olmaya çalışıyorum. S ize çok teşekkür ederim Hakan Bey..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir